Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od dětství byl středem pozornosti kvůli známým rodičům. A jak teď Artur Štaidl (27), syn Ivety Bartošové (†48) a Ladislava Štaidla (†75), řekl, nebylo pro něho jednoduché mít odmalička za zády bulvár. Také přiznal, že aktuálně je nezadaný.

„Momentálně v mým životě žádná holka není. Většinou tomu nechávám volnej průběh. Prostě se uvidí. Nějak to nevyhledávám přímo aktivně. Uvidí se, jak to bude dál,“ řekl v pořadu Život ve hvězdách na Nově, který se natáčel v létě. Takže přítelkyně Karolína, se kterou se vodil během jarní premiéry Ivety, je zřejmě passé.

„Pro mě bylo dost náročný mít celej život, když to řeknu slušně, bulvár za zadkem. Ve škole se to na mně podepsalo. Bylo náročné mít dost často nějaký novinový články před obličejem od mých spolužáků a podobně,“ uvedl Artur.

Na základní škole proto neměl moc kamarádů, jen partu dvou tří nejbližších. „Ale časem si člověk zvykne na všechno,“ přiznává. Přes to, co musel doma prožívat, se mu líbí minisérie Iveta, která pojednává o životě jeho maminky, popové zpěvačky Ivety Bartošové. Několikrát byl i dojatý při sledování zatím vzniklých pokračování.

Další díl se natáčel v létě také v Itálii, kam se s tvůrci vydal i Štaidl. Michal Samir, režisér série, autor námětu i scénáře, je totiž jeho kamarádem. Tudíž má možnost sledovat vývoj díla. A právě pod jižním sluníčkem se rozvyprávěl. Zmínil i to, že je v Ivetě několik věcí, o nichž neměl tušení.

Po slavných rodičích zdědil Artur nemalé jmění, které by si mohl užívat. Přesto se živil jako barman nebo prodával vodní dýmky. Teď je obchoďákem pro jednu agenturu, která se zabývá marketingem. K tomu rozjel s kamarády distribuční firmu a dovážejí žvýkací tabák.

Pustil se do studia psychologie. Vzhledem k tomu, co v minulosti prožíval, je výběr tohoto oboru celkem logický. „Ale asi hlavní důvod byl, že jsem se s lidmi rád bavil o těchto vnitřních věcech. Měli tendenci chodit za mnou a povídat si o tom.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám