Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do společnosti vyráží vždy pečlivě upravená, doma Anička Slováčková (28) jako většina z nás sází na pohodlí. Zpěvačka to nyní ilustrovala dvěma snímky, které zveřejnila na sociální síti. U fanoušků to vzbudilo velkou odezvu.

„Já 1 % času, kdy se vyfiknu do práce, vs. 99 % času doma,“ popsala Anička sdílené fotky. Na první pózuje v šatech, s turbanem na hlavě a s dokonalým make-upem, na druhé pak v mikině, bez pokrývky hlavy, s grimasou a zachycená z podhledu. „Ty jsi boží,“ vzkázala jí Eva Decastelo. „Mám to stejně,“ přidala se Martina Pártlová.

Snímky ale okomentovalo i mnoho dalších fanynek. „Málokdo tohle přizná a ještě zveřejní. Aničko, vy jste neskutečně krásná holka“ nebo „Ať vám ten smysl pro humor co nejdéle vydrží“, vzkazují další ženy, které kromě humoru vyzdvihují i sílu, kterou Slováčková prokazuje.

Anička už podruhé během relativně krátké doby bojuje s rakovinou. V roce 2019 čelila rakovině prsu, tentokrát nemoc zasáhla plíce. Svou diagnózu zveřejnila den po koncertě v Lucerně, kde pokřtila svou desku Osudová.

„Dostalo se to do obou plic,“ řekla Super.cz Anička před svým koncertem. „Ale křest tím kazit nechci, chci ho prožít radostně a chci potěšit i diváky,“ dodala dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka.

Reklama

Další články

Načítám