Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aspoň na chvilku se zastavila na prvním castingu letošního ročníku soutěže Muž roku. Hodnotit ale zpěvačka Anna Slováčková (28) nechtěla. Podle vzhledu nikdy muže nesoudila, včetně svého současného přítele, který je pro ni velkou oporou.

„Přišla jsem podpořit ředitele soutěže Davida Novotného, ale hodnotit si netroufnu, vlastně nepojedu ani na finále Muže roku do Náchoda, ale až následující den na Anděla mezi zdravotníky. Ta soutěž pro mě má větší hloubku, čímž nechci vůbec nikoho urazit. Ale hodnotit někoho podle vizáže a toho, jak se jeden večer chová, pro mě není dostatečné,“ míní zpěvačka.

Sama si ostatně partnery také nikdy podle vzhledu a prvního dojmu nevybírala. „Můj kluk musel být nejdřív několik let můj nejlepší kamarád, abych si ho pak vybrala. Tam to bylo o něčem úplně jiném,“ usmívala se. „Nikdy jsem neměla nějaký typ kluků, se kterými jsem randila. Vždycky to byly i úplně odlišné osobnosti. Ale jedno měli společné. Byli to hodní kluci a byli vtipní. Na to mě sbalili všichni a nechybí to ani mému současnému příteli,“ doplnila.

S partnerem tráví Anička veškerý volný čas, v poslední době spolu často vyrážejí i do zahraničí. Užili si obzvlášť italskou Neapol. „Bylo to krásné. Potřebovala jsem někam vypadnout a nadýchat se čerstvého vzduchu a odpočinout si. Přišla jsem na to, že si nejlépe neodpočinu doma, když mám volno, ale když někam vyjedu. I ty krevní testy, které mi potom dělali, vyšly výborně. A to jsem si říkala, že po té Neapoli, kde je brajgl a prach všude, všichni na sebe hulákají a jsou na sebe nalepení, není možné. Ale Itálie je zázračná a jíst pizzu a těstoviny se vyplatí, i když je to velmi alternativní léčba,“ uzavřela s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám