Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anička Slováčková (28) posledních pár týdnů svádí již podruhé boj se zákeřnou nemocí. Rakovina jí tentokrát napadla plíce, přes náročnou léčbu se však dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka snaží naplno pracovat.

A právě to jí někteří její sledující na sociálních sítích vyčítají. Podle nich na tom zdravotně není až tak špatně, když se i přes chemoterapii, kterou podstupuje, stíhá věnovat vystupovaní a své práci. „Dělám svou práci, protože ji miluju a psychicky mi pomáhá zůstat pozitivní a šťastná. Dokud mi tělo umožňuje vystupovat (a já věřím, že to se změní teprve, až mi bude třeba 90) tak prostě zpívat a točit budu,“ svěřila se Anička Slováčková, kterou některé reakce na sociálních sítích mrzí.

Svůj život se snaží žít tak jako před nemocí a dělat to, co ji nejvíce baví. Což je zpěv a hraní. „Jsem na sebe opatrná, chráním se a nedělám nesmyslná rozhodnutí, protože vím, že jsem sakra nemocná. Ale i nemocný člověk se může dál snažit žít svůj život bez větších změn a omezení a já se o to prostě snažím každý den,“ svěřila se Slováčková.

Anička Slováčková se o svém průběhu nemoci snaží své fanoušky, kteří jí jsou oporou, alespoň informovat, a to i přesto, že si prochází těžkých životním obdobích. „Jsem ještě v začátku léčby, moc to neutíká, i kvůli tomu, že jsme třetí dávku chemošky museli přesunout, protože jsem měla virózu a nebylo vhodné tělo zatěžovat, když už bylo i tak vysílené. Tělo si zvyká a myslím, že se to zaběhne, bude to snesitelnější,“ svěřila se Super.cz nedávno zpěvačka s tím, že celý průběh léčby je pro ni těžší než poprvé.

Reklama

Další články

Načítám