Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdo věřil tomu, že si Petr Spálený (77) ještě někdy zazpívá na prknech, co znamenají svět. Kvůli náročné operaci páteře a výměně kyčle nemohl několik let vystupovat a vypadalo to, že svou kariéru bude muset legenda české hudební scény pověsit na hřebík.

Oblíbený zpěvák ale do starého železa rozhodně nepatří. Brzy oslaví 78. narozeniny, ke kterým si nadělil bohatý program. 27. dubna po dlouhé době vystoupí v divadle Broadway a svým podmanivým hlasem zazpívá ty největší hity své více jak padesátileté hudební kariéry.

Společně s ním vystoupí i jeho životní láska Miluška Voborníková. Od koncertování zpěváka neodradil ani komplikovaný zdravotní stav, vysoký věk a nejistá situace s pandemií covidu. „Tak hrozně dlouho moc jsme se neviděli. Moc se na vás těšíme,” má radost z vystoupení i Miluška Voborníková.

Diváci si tak po delší pauze mohou poslechnout notoricky známé skladby jako Plakalo bejby, Kdybych já byl kovářem, Josefína nebo Až mě andělé, a to za doprovodu tradičního Apollo bandu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám