Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Selena Gomez (31) se v soukromí často fotí bez líčení a v domácím oblečení. Když si ale vyjde do společnosti, stojí to za to. V Paříži na sebe upoutala pozornost v korzetu, který vyzdvihl plnost jejího dekoltu.

Je jednou z nejpopulárnějších světových zpěvaček a daří se jí i na hereckém poli. Selena Gomez sklízí úspěchy, kde se dá. Na sociální síti ji sleduje neuvěřitelných 430 milionů lidí. A navíc je půvabná. Své půvaby posledních pár dní předvádí i v Paříži, kde si momentálně užívá módních přehlídek, sportovních zápasů i procházek. Fotografové ji zastihli při příchodu do luxusního hotelu Royal Monceau a právě tady Selena předvedla svůj módní vkus a také lásku k luxusním značkám. Na sobě měla sako značky Alexander Wang za v přepočtu osmnáct tisíc korun, kalhoty s vysokým pasem za téměř 14 tisíc a korzet Marc Jacobs za sedm a půl tisíce.

A právě ten zpěvačce zajistil dmoucí dekolt, kterým k sobě přitáhla pozornost celého okolí. A jak se zdá z fotografií, Selena si takovou pozornost velmi užívala. Její fanoušci se určitě neustále ptají, jestli je jejich idol stále single. Tahle otázka ale v současné době zřejmě nemá jednoznačnou odpověď. Zatímco nedávno si na TikToku dělala legraci z toho, že je stále bez partnera, právě v Paříži byla ovšem v noci spatřena, jak se drží za ruku s neznámým mužem. Tak uvidíme, jestli se jednalo jen o malý flirt ve městě lásky, nebo se brzy dozvíme o novém vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám