Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naším hostem v pořadu Superchat byla zpěvačka, herečka a spisovatelka Bára Basiková (61). S moderátorem Ondřejem Kočím probrala svůj pracovní i soukromý život. Zpěvačka je třikrát rozvedená a sama jako malá zažila rozvod rodičů, kvůli kterému jako holka postrádala tatínka.

A to přesně nechtěla dopustit, aby pocítily její děti, když se sama rozváděla. „Instinktivně nebo podvědomě nechcete dělat ty chyby a věci, které se vám v dětství nelíbily a způsobily vám nějakou přítěž. Jedna věc je touha a přání, ale realita nám často do života přichystá překvapení a situace, se kterými jsme nepočítali. Ani mně se to nepovedlo, mít úplnou rodinu a dětem předat ucelený vzorec rodiny,“ svěřila se Super.cz.

Superchat s Bárou Basikovou: Pět let od třetího rozvodu se zpěvačka rozpovídala o soukromí a randění

Dnes dospělá dvojčata má se svým prvním mužem a pubertálního syna má se svým třetím mužem. Po rozvodu tak pro Báru bylo velmi důležité, aby děti měly stále pocit a věděly, že mají tátu nablízku.

„Myslím, že se mi to se všemi bývalými partnery podařilo vybalancovat tak, aby to ty děti nepoznamenávalo. Lidé se můžou rozcházet v klidu, na úrovni a ohleduplně vůči dětem. Děti si nevybraly ten život a nemůžou za to, že rodiče se rozchází, a měly by dostat podporu od obou rodičů. S mým třetím mužem máme střídavou péči a funguje to naprosto perfektně. Jsme schopni se domluvit na všem a vždy myslíme na toho syna. To by si měli uvědomit všichni rodiče, a ne si dělat naschvály,“ dodala Bára Basiková, která navíc nemá až do Vánoc jediný volný večer, protože vystupuje ostošest.

Na celý Superchat s legendární zpěvačkou se podívejte tady ve videu nebo si ho poslechněte ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám