Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Angie Mangombe podstoupila zmenšení prsou. S plánovanou operací se nedávno svěřila Super.cz. „Fakt mě bolí záda z velkých prsou. Jsou větší, než bývala, a také svislejší, taková africká čůča, takže bych z nich klidně udělala dvojky a nechala je nadzvednout,“ řekla.

Nějakou dobu po operaci prozradila, jaká je rekonvalescence. Ta je o nějakou dobu delší kvůli zašívání svalu, který původní implantát narušil.

„Mohla jsem je poprvé umýt a Pepa mi je přelepoval kolem jizev. Už to tolik nebolí, spíš to svědí, blbě se mi spí, ale jinak dobrý,“ řekla na sociálních sítích s tím, že výsledek ještě není úplně podle představ.

„No, nechci se tím úplně řídit, protože si ta prsa sedají a vím už od těch prvních implantátů, že vypadaly poprvé jinak. To jsem se zhrozila, do čeho jsem šla, ale postupně se to zlepšovalo. S velikostí jsem spokojená, přijde mi, že mi to úplně změnilo tělo, vypadám drobnější. Pepa si ze mě dělá srandu, že jsou do stran, tak doufám, že tak nezůstanou. Věřím, že si to všechno sedne a budou dobrý. Myslela jsem, že mi tam nic nezůstane a budu jako plochá dráha pro letadla, ale v pohodě,“ prozradila maminka syna Rafaela, která se před nějakým časem pustila i do hubnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám