Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Angie Mangombe už v minulosti ukázala, že se ani krve a potu nebojí. A to v kleci organizace Clash of the Stars, kde měla zápas s finalistkou Survivoru Hankou Gelnarovou. Dlouho se mluvilo o odvetě, avšak Angie se mezitím stala maminkou a také se chystá na zmenšení prsou. Bojový zápas je tak v nedohlednu.

„Měla bych jít na zmenšení prsou, což je pro mě mnohem důležitější. Fakt mě bolí záda z velkých prsou. Jsou větší, než bývaly, a také svislejší, taková africká čůča, takže bych z nich klidně udělala dvojky a nechala je nadzvednout,“ svěřila se Angie pro Super.cz.

V jejím rozhodnutí ji partner Josef Kůrka plně podporuje.

„Já respektuji cokoliv, pro co se rozhodne. Tohle si myslím, že je dobrá varianta. Po porodu už ta prsa nejsou, jak je měla dřív. Já ji samozřejmě jedině podporuji, i kdyby neměla žádný a nechala si našít penis. To je v pohodě,“ řekl s úsměvem na filmové premiéře, kde si pár dopřál pár hodin pro sebe.

Jako rodiče malého synka se už velmi těší na Vánoce, které poprvé oslaví jako rodina.

„Všechny Vánoce jsem trávila víceméně sama, bude to pro mě velká změna a velmi se těším, že konečně uvidím tu dětskou radost,“ prozradila Angie. „Já měl vždy Vánoce krásné, bohužel teď budou bez dědy. Kdybych neměl syna, tak je neslavím vůbec, ale tím, že ho máme, tak mu uděláme ty nejkrásnější první Vánoce,“ dodal Pepa.

Reklama

Další články

Načítám