Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S veškerou pokorou přijala Angelina Jolie (48) nabídku na ztvárnění jedné z největších osobností opery v historii, kterou si zahraje v novém filmu režiséra Pabla Larraína. Angelina se tak v posledních dnech v ulicích Paříže převtěluje do řecké sopranistky, která v tomto městě ve věku 54 let zemřela.

Biografický snímek Maria pojednává o Marii Callas a od Angeliny se očekává strhující výkon. Dokonce se již nyní hovoří o tom, zda za roli nebude aspirovat na druhého Oscara. Byl by to ovšem první za hlavní roli. Za vedlejší ženský herecký výkon již získala toto ocenění v roce 1999 za drama Narušení.

Samotná Angelina přistupuje k roli zodpovědně: „Beru velmi vážně odpovědnost za Mariin život a odkaz. Dám do toho vše, abych se s touto výzvou vyrovnala,“ nechala se slyšet Jolie, která se již v roce 1998 se ctí popasovala se ztvárněním modelky Gii Marie Carangi. Za roli tehdy získala Zlatý glóbus.

Natáčení této filmové novinky ovšem probíhá i na jiných místech - v Řecku, Budapešti a Miláně. Scéna, kdy Angelina jako Maria venčí psy, se ovšem natáčela tento týden nedaleko Vítězného oblouku ve francouzské metropoli, kde jí dělá společnost i její syn Maddox, s nímž byla Jolie spatřena několikrát v pauzách mezi natáčením.

Reklama

Další články

Načítám