Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takovou brigádu by asi bral každý. Dceři Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) je teprve patnáct let, už se ale pohybuje na nejslavnější divadelní scéně světa. Práci jí tam dala její matka, která je hlavní producentkou broadwayské muzikálové adaptace filmu The Outsiders z roku 1983.

Zahraniční média o Vivienne Jolie-Pitt začala psát jako o takzvaném „nepo baby“, což znamená dítě, které úspěchu dosáhne hlavně kvůli protekci. Dcerce slavných rodičů je teprve patnáct a už se podle magazínu ET stala dobrovolnou asistentkou své matky a bude mít přímou účast na produkci. První spolupráci s dcerou okomentovala sama Angelina. „Viv mi připomíná mou matku v tom, že se nesoustředí na to být středem pozornosti, ale na to, aby byla oporou ostatním kreativcům,“ popsala s tím, že Vivienne se o divadlo zajímala už odmalička. „Je velmi přemýšlivá a vážná a tvrdě dře, aby pochopila, jak nejlépe přispět.“

Teď byla Angelina s dcerou viděna v ulicích New Yorku a bylo znát, jak rozdílné obě jsou. Zatímco herečka vypadala neskutečně elegantně v dlouhých černých šatech, saku, střevících na podpatku a velkých slunečních brýlích, její dcera na sobě měla bílé triko s dlouhým rukávem, volné kalhoty a tenisky a neřešila ani účes. Její vzezření tak podporuje citaci její maminky o tom, že Vivienne se nesnaží být středem pozornosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám