Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po náročném zkoušení má za sebou premiéru hry Válka Roseových, v níž si Aneta Krejčíková zahrála hlavní ženskou roli Barbary. Partnerem jí byl na prknech Divadla Na Fidlovačce Martin Písařík.

Krejčíková během představení vystřídá několik kostýmů, k nimž patří i komplet bílého tílka a kraťasů, v němž vynikne její skvělá figura. Herečka je krásně, zdravě štíhlá, ke spokojenosti si dopomohla i tím, že si nechala upravit poprsí. „Byla jsem na modelaci, nikoliv na zmenšení,“ upřesnila.

Aneta je maminkou dvou malých dětí, k práci se mohla vrátit díky obrovské podpoře své rodiny. „Musím říct, že ty generálkové týdny jsou pro mě vždy velmi náročné. Jsem velmi vděčná své rodině, že mi pomáhá s dětmi v tomto čase, kdy nic nestíhám,“ řekla Super.cz na tiskové konferenci ke zmíněné hře. V té diváci uvidí také Jana Holíka, Lukáše Rouse, Michala Zelenku, Martinu Šťastnou a Petra Veselého.

Děti má Krejčíková s partnerem Ondřejem, s nímž je už sedm let zasnoubená. Svatbu prý v nejbližší době neplánují.

Reklama

Další články

Načítám