Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dovolené na Maledivách si Andrej Babiš (69) udělal čas i na své blízké, kterým by rád vynahradil chvíle, kdy byl v jednom kole. Při té příležitosti se pochlubil dcerou Vivien a synem Frederikem. Co mu na to konto vzkázali fanoušci?

S mladším synem Frederikem si politik užil například finále florbalové extraligy nebo charitativní nákup pro sbírku potravin. Kromě pochvalných reakcí se dozvěděl i to, komu je jeho potomek podobný. „Ferda nemá aspoň vaši podobu, může být šťastný,“ vzkázala expremiérovi Kamila, která jeho syna překřtila. Evidentně má raději česká jména.

S dcerou Vivien pak bývalý premiér vyrazil venčit psí smečku. I v tomto případě se dočkal spousty palců nahoru, srdíček a slov chvály. A i tentokrát mu lidé vzkázali i to, komu jde mladá dáma do podoby. „Máte se s čím chlubit, Vivi je vám hodně podobná, na pohled sympatická jako vy,“ nechala se slyšet Helena.

„Vivi je celá tatínek, ten úsměv, ty oči,“ doplnila Alena.

Našly se i komentáře, které Babiše tolik nepotěšily. Týkaly se jeho manželky Moniky, se kterou se už dlouho neukázal.

„A zase bez Moniky?“ zeptal se Radek.

„Co podnikáte společně s manželkou? Nějak už se spolu nefotíte,“ podotkla Šárka.

„Fotí vás Monika?“ pátral Rudolf, který se však odpovědi nedočkal. O to víc to teď fanoušky zajímá. A budou se ptát dál a stále častěji. To musí být jasné i samotnému Babišovi.

Reklama

Další články

Načítám