Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tytam jsou doby, kdy Andrej Babiš (69) objížděl Česko a obcházel „obyčejné lidi“ s tím, že je jedním z nich. Nastal čas na zasloužený odpočinek. Ten expremiér rozhodně nesměroval na Mácháč, nýbrž na Maledivy.

Zatímco si Češi lámou hlavu nad tím, kdo ho v exotickém ráji fotil, protože manželka Monika to evidentně nebyla, bývalý premiér si užíval sladkého nicnedělání. A šlo mu to skvěle! Přibalil s sebou i pomlázku a další velikonoční propriety, aby bylo jasné, že i v Indickém oceánu dbá na tradice.

V ráji boháčů si dával záležet i na tom, v čem vyráží k vodě. Vysmátou zdravici z moře natáčel v luxusních plavkách, které pořídíte za zhruba 13 tisíc korun. Za tu cenu při troše štěstí pořídíte i ojeté auto. Pokud nebudete příliš nároční, bude i zahraniční provenience.

Pravda, podobný koupací oděv si Babišovi voliči asi nepořídí, každopádně je milé, že expremiér v zahraničí takto reprezentuje i poté, co není v úřadu.

Teď už nezbývá než dát světu vědět, jak je to s tou údajnou krizí v manželství. Protože je přinejmenším zvláštní, že zatímco někdejší předseda vlády chytal bronz na Maledivách, jeho choť v tutéž dobu „vzala zavděk“ Římem.

Reklama

Další články

Načítám