Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, o čem si už cvrlikali i vrabci na střeše, konečně potvrdil. Předseda hnutí ANO Andrej Babiš (69) oznámil rozchod s manželkou Monikou.

„Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují,“ informoval na svých facebookových stránkách Andrej Babiš, který má s Monikou dvě děti – dceru Vivien a syna Frederika.

„Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Děkujeme vám za pochopení a žádáme o zachování soukromí. Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ dodal Babiš, který se s Monikou oženil až v roce 2017, kdy spolu žili třiadvacet let.

Nyní se po třiceti letech soužití rozcházejí. Informaci o rozchodu Babiš zveřejnil společně se svatební fotkou, kterou zahalil do černobílé barvy.

Monika Babišová se s manželem v poslední době ve společnosti vůbec neobjevovala, dovolené trávili odděleně, a tak se o jejich manželské krizi hojně diskutovalo i v komentářích na sociálních sítích. Babiš si nedávno bez Moniky užíval dovolenou na Maledivách, jeho choť byla mezitím v Římě. Čas trávil i společně se svými dospělými dětmi, stejně jako Monika, která svého muže podporovala během celé jeho politické kariéry.

Babiš se rozvádí podruhé. Od 70. let byla jeho manželkou spolužačka z gymnázia a později lékařka Beata (Beatrice) rozená Adamovičová. Mají spolu dceru Adrianu a syna Andreje. Také Monika Babišová se rozvádí podruhé. V 19 letech se vdávala za svou dětskou lásku, ale první manželství se jí rozpadlo už po dvou letech.

Reklama

Další články

Načítám