Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z krátkého videa z exotické dovolené, v němž si Andrej Babiš (69) spokojeně hoví v průzračně čistém moři omývajícím Maledivy, se stal hit internetu a sociálních sítí. Přispěly k tomu jistě i luxusní plavky, za které byste pořídili ojeté auto. Však se k nim expremiér také vyjádřil. Co o nich řekl?

I když se expremiér docela snažil, aby nebylo vidět, co má na sobě za plavky, a okatě se jimi nechlubil, luxusní značku nakonec neutajil. Podle našich informací šlo o kousek, který pořídíte za zhruba 13 tisíc korun. Což jsou peníze, za které v Česku při troše štěstí pořídíte ojeté auto. Nebude to sice žádná hitparáda a ozdoba silnic, ale co už.

Článek o plavkách podle všeho zaujal i samotného Babiše. Dokonce natolik, že je řešil na jednom ze svých pracovních setkání.

„Podivoval se, kde se vzala ta cena. Že prý je dostal od manželky Moniky a tolik rozhodně nestály. Měla je koupit v akci, a to za devět tisíc korun. Od toho se poté odpíchl a pak řešil, jaké ojeté auto za ty peníze v Česku člověk pořídí,“ řekl Super.cz zdroj z okolí bývalého předsedy vlády.

Jeho zájem nás samozřejmě těší, stejně jako to, že jde sám příkladem a i při nákupu dražších věcí vždy dbá na cenu a snaží se ušetřit. Je úlevné vidět, že luxusní koupací šortky se dají v Česku pořídit za rozumnější cenu, jak dokazuje jeho příklad. To je skvělá zpráva! Zvláště v době, kdy expremiér tak často demonstruje „Fialovu drahotu“.

Reklama

Další články

Načítám