Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co Andrea Pomeje (36) odtajnila, že se vdala. Spirituální obřad se konal v buddhistickém chrámu na ostrově Koh Samui v Thajsku. Jen co se s partnerem Petrem Plačkem vrátili do Česka, potěšila dýdžejka fanoušky další novinkou.

Před několika týdny se museli rozloučit s milovaným čtrnáctiletým pejskem. Ztráta čtyřnohého člena rodiny je vždy těžká, po dvou měsících Andrea s Petrem usoudili, že je čas, aby v jejich domě bylo opět živo.

„Tohle je náš ARGO, po domácky ARGOMIL. Věřím, že ho budete tady milovat stejně jako my,“ svěřila se dýdžejka a pochlubila se rozkošným štěnětem, které si po svatbě pořídili. O zábavu tak na následující měsíce mají rozhodně postaráno.

Andrea se už před svatbou netajila tím, že by s Petrem ráda rozšířila rodinu a měla miminko. Do rodiny tak nyní jedno přibylo, ale čtyřnohé. „Říkala jsem si, jak by se k vám hodil bull, protože vy jste taky takový láskovci,jako jsou tahle plemena. Takže se těším na každý příspěvek s vaším miminkem,“ napsala Pomeje jedna z fanynek.

Reklama

Další články

Načítám