Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Bezděková (29) a zpěvák Sebastian se poprvé objevili ruku v ruce ve společnosti jako pár. Andrea randí s mladým zpěvákem už pár měsíců, nyní poprvé svoji lásku odtajnili.

„Jsem hodně nervózní,“ přiznala Super.cz Bezděková. „Ještě půl hodiny zpátky jsme uvažovali, jestli vůbec půjdeme,“ doplnil ji Sebastian.

Nervozita byla dokonce taková, že Andrea dorazila v rozepnutých šatech. „Přišla jsem pro jistotu v rozepnutých šatech zezadu i z boku,“ prozradila modelka. „Já šaty Andree oblékal a zapomněl jsem na zipy. Byl to boj, ale jsme tady. Šaty jsou zapnuté,“ usmál se její partner.

Přípravy byly prý velmi hektické. „Změny účesů, změny oblečení. Já se byl ještě dnes přestříhat a na poslední chvíli jsme dorazili sem,“ usmál se Sebastian, vedle kterého Andrea jen zářila.

A to nejen díky výrazným šatům. „Pro mě jsou tyhle šaty hodně o sebeovládání. Poslechla jsem ale svého módního šéfa Lukáše Macháčka a dala jsem na jeho rady,“ dodala Bezděková.

Reklama

Další články

Načítám