Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (48)Andrea Bezděková (29) pobavili své fanoušky úsměvnou scénkou, kterou společně natočili a přidali na sociální sítě.

„Mrzí mě, že já neumím zpívat vůbec, ale když se to naučil Leoš Mareš, tak jsem si řekla, že to nemůže být tak těžký. Ale zajímalo by mě, co je na tom pravdy a jestli tu tour bude mít. Až jsem si říkala, že bych se ho na to klidně mohla zeptat,“ říká Andrea ve videu těsně před tím, než zaklepe na dveře bytu, kde je známý moderátor.

„Prosím vás, neobtěžujte mě, jo, já jsem ženatý,“ odsekl Leoš Mareš Andree hned po otevření dveří a zabouchl. „On si to musel nějak špatně vyložit,“ nevěří Andrea svým uším a zkouší to na Mareše ještě jednou.

Ač se oba aktéři pokusili nahrát vážnou scénu, tak ani jeden z nich zkrátka smích neudrží.

„Já jsem vám něco řekl, vím, že jste miss, ale to jste měla přijít před patnácti lety. Teď už je pozdě, jak by k tomu ta malinká holčička Alex přišla. Kupte si lístek,“ dodává Leoš Mareš. Andrea stále nemůže věřit, že byla svědkem takového chování, a scénku ukončuje slovy, že o jeho výstupu všem řekne.

Vtipná scénka pobavila za pouhý den statisíce fanoušků, kteří jsou zároveň v úžasu, jak moc je Andrea Bezděková podobná Leošově manželce Monice Marešové (43).

„Já si nejdřív myslela, že se Monika obarvila. Slečna je Monice dost podobná,“ napsala jedna z fanynek. „No, kdyby měla černé vlasy, tak si ji v tom kožichu a kšiltovce klidně spletu s vaší ženou Monikou,“ uvedla další nevěřícně. „Ta podoba s Monikou je fakt mazec. Tady by snad nešlo ani o nevěru,“ podotkla další s úsměvem. „Teda Leoši, takhle vás neznáme,“ dodala sledující.

Reklama

Další články

Načítám