Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy herečka Alice Bendová (50) se před časem zasnoubila se svým dlouholetým partnerem Michalem Topolem. Svatba se zatím nekonala, Alice dokonce před pár dny oznámila rozchod. Vše bylo sice míněno v legraci, teď je ale jasné, že na ocet by bikinová královna určitě nezůstala.

Prsten Alice přijala už v lednu roku 2021. Tehdy říkala, že na svatbu nijak nespěchá a jak to vypadá, ani dva a půl roku poté se žádné přípravy na veselku nekonají. Pár pendluje mezi Českem a Kanárskými ostrovy, kde mají byt a také tam apartmány prodávají a vypadají spolu stále šťastně.

V ráji se zatáhne jen v případě, kdy Alice přistihne svého o dvanáct let mladšího snoubence, jak například na pláži kouká po jiné. „Skoro padesátiletá hledá porozumění, lásku, pochopení a zázemí. Společné výlety vítány. Jsem vděčná za vše. Pište z celé ČR, beru všechno. Věk je jen číslo,“ napsala herečka na sociální síť poté, co právě k jedné takové okukovačce na pláži došlo.

K tomu Alice přidala hashtagy #rozchod, #jevtomnekdotreti, #hledampartnera či #beruvse.

Sama ale určitě netušila, že se mnoho lidí „chytne na udičku“ a skutečně jí začnou nabízet vztah i něco víc. Možná je to i tím, že se vnadná Alice, která muže poprvé okouzlila nahoře bez ve slavném filmu Báječná léta pod psa, velmi ráda fotí v plavkách a mnoho pánů by určitě rádo podlehlo jejímu kouzlu. Bohužel ale mají smůlu.

„Já si ho teda nechám, ptáka starýho. Děkuji Vám za Vaše úžasné nabídky k výletům, společnému životu, a dokonce i k svatbě. Michal Topol jich také pár dostal,“ připsala Alice k fotce, na které se usmívá se svým snoubencem. Jak to vypadá, láska jim pořád kvete i bez snubního prstenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám