Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Covid opět nabírá na síle. Světová zdravotnická organizace (WHO) varovala, že počet infekcí covidem-19 se v srpnu ve srovnání s předchozím měsícem zvýšil o 38 procent. Stále jde o variantu Omicron, která je velmi nakažlivá.

Také v Česku počet lidí s covidem výrazně stoupá, s nástupem nového školního roku se bude jistě ještě zvyšovat. Jak Super.cz zjistil, s covidem se momentálně doma léčí herečka Alice Bendová (50).

"Dvě noci a dva dny to byla procházka po hřebíkách, bolely mě nehty, vlasy, kůže. Očkování už vyprchalo, a tak mě to trochu sesmahlo," řekla Super.cz Alice.

"Jediné, o co bych požádala: zaveďte povinné respirátory ve zdravotnických zařízeních! Toto když chytí člověk starý, nemocný nebo po operaci, tak mu pomáhejte všichni svatí. Jinak dnes mám test již negativní," řekla Super.cz Alice.

"Přidaly se i teploty, rýma, kašel, ale nejhorší je absolutní ztráta chuti a čichu. Ta chuť v mém případě ale ohrožující rozhodně není," směje se herečka. "Pár kileček jsem zhubla," dodala Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám