Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Psí máma Alice Bendová (50) opět rozšířila svou rodinu. Herečka se pochlubila dalším pejskem, kterého se rozhodla adoptovat. O přírůstku do rodiny nikomu neřekla a rovnou domů přivezla nového čivaváka Karla.

Radostnou novinkou se herečka, která už roky pomáhá pejskům z útulku k lepšímu životu, pochlubila na sociální síti. „Jmenuji se Karel (doteď mi sice říkali Oliver, ale v mojí nové rodině mají Olinu a prý by se nám to pletlo). Ta prdlá Ráchel (velká Alice) nikomu nic neřekla, vyzvedla mě v Dočaskách a šup se mnou k nim domů,“ napsala si Alice k příspěvku, kterým rozněžnila své fanoušky.

Herečka si domů dovezla jedenáctiletého pejska s nemocným srdíčkem a dalšími neduhy. Alice je však odhodlaná, že mu s rodinou dají tu nejlepší péči. „Jsem prý strašně krásný. Jsem milující a veselý pejsek, nekoušu (na rozdíl od toho zrzavýho smrada Jendy), pořád se mazlím. Ale abych se jen nevychvaloval, hned na uvítanou jsem jim doma pochcal, co šlo,“ připsala k příspěvku Bendová.

Vedle partnera a dětí tvořila její rodinu roky dvojice pejsků Miky, Fido a fenka Bigi, s tou se musela herečka v minulém roce rozloučit. Postupem času k nim ale začali přibývat další mazlíčci, kterým se Alice rozhodla pomoci. K pejskům tak přibyl čivavák Jenda, čivaví fenka Olinka a nyní i Karel. „Všichni jsou z útulku. Vybíráme si takové, jaké by nikdo nechtěl. Takže máme malého tlustého zrzavého, pak obrovského albína a takovou všehochuť,“ svěřila se Super.cz herečka před časem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám