Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že si Alena Schillerová postupně podmaňuje sociální sítě, není žádným tajemstvím. V poslední době je dost vidět i na místech, která byla a jsou doménou náctiletých. A i tady má slušný ohlas!

Uživatelé TikToku tak mohli v minulých dnech vidět bývalou ministryni financí, kterak vyzývá ženy k tomu, aby šly koledovat, neb na letošek připadl přestupný rok. A to není zdaleka všechno! Postuje tu jeden příspěvek za druhým, až se člověk diví, kolik toho Schillerová za den stihne. Se stejnou kadencí totiž přispívá i na ostatní platformy.

Nedávno dokonce tasila archivní fotku z mládí. A slavila velký úspěch. Zlí jazykové sice řešili, že aktuální snímek prohnala filtrem, fanouškům to ale pranic nevadilo. Ba právě naopak. Dostalo se jí dokonce pozvání na rande. I když se nedá předpokládat, že bylo myšleno až tak vážně, dotyčnou jistě potěšilo.

„Jo, filtr dokáže divy. Aspoň že nás to tentokrát nic nestojí. Snad,“ reagovala Batsheba 123, která narážela na legendární fotky s pávem.

„Zraje jak víno,“ zhodnotila Miládka.

„Pořád hezká holka,“ nechala se slyšet Helena.

„Zajdeme na rande, kotě?“ zeptal se QuoThug.

Není pochyb o tom, že oproti svým politickým protějškům má paní Alena velký náskok, co se dosahu na sociálních sítích týče. Nad některými z jejích příspěvků mohou lidé nechápavě kroutit hlavou, to ale nic nemění na tom, že je vidět. A to se počítá!

Reklama

Další články

Načítám