Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) dostávala od bývalého partnera a otce dcery Rozárky Jaromíra Soukupa hodnotné dárky, teď se jich rozhodla zbavit. Na sociálních sítích zveřejnila, že prodává pár věcí, které už nechce mít u sebe a mezi nimiž je také šperk luxusní světové značky, který dostala právě od mediálního magnáta.

„Holky, tady jsem se rozhodla prodat pár věcí, který už nechci mít… Špatná energie pro mě,“ napsala k fotce náhrdelníku s diamanty, který doposud nesundala z krku. Poprvé se bez něj objevila až tento víkend.

Na stránkách, kde šperk prodává, pak dodala. „Lehce nošený, krásný stav. Aktuálně nedostupný, limitovaná edice. Komplet balení s certifikátem,“ dodala s tím, že pořizovací cena byla 120 tisíc.

Zda chce zapomenout na minulost, přišla drsná hádka s expartnerem nebo jí došly peníze, to je otázka. Každopádně není to jediná věc, kterou dostala od otce své dcery a které se chce zbavit.

Den před zveřejněním prodeje náhrdelníku přidala také fotku svého velkého SUV za milion a půl, které také dostala od Jaromíra Soukupa. „Bude se prodávat, kdyby měl někdo vážný zájem,“ napsala k fotce auta influencerka.

Reklama

Další články

Načítám