Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38)se rozhodla skoncovat s minulostí tím, že prodává luxusní dárky, které jí věnoval její expartner Jaromír Soukup (55). Rozhodla se prodat náhrdelník, který od Soukupa dostala. Prý je pro ni špatnou energií. Jako pořizovací cenu šperku Hanychová uvedla 120 tisíc korun.

„Holky, tady jsem se rozhodla prodat pár věcí, který už nechci mít… Špatná energie pro mě. Lehce nošený, krásný stav. Aktuálně nedostupný, limitovaná edice. Komplet balení s certifikátem,“ napsala Agáta na Instagram s fotkou řetízku s přívěškem.

A to není zdaleka všechno. Zbavit se chce také velkého SUV, které jí pořídil Soukup především kvůli tomu, aby se tam modelce vešly všechny její děti. V minulosti Agáta dárek okomentovala tak, že dostala auto, protože to její bylo už staré. Nyní auto, které vyšlo Soukupa na milion, také prodává.

„Co na to mám říct? Paní Dopitová dělá hodně zvláštních věcí,“ řekl pro Super.cz Jaromír Soukup a více se k tomu nechtěl vyjadřovat. Jistě ho ale mrzí, že luxusní šperky, které léty rostou na hodnotě, jednou nedostane třeba jejich devítiměsíční dcera Rozárka.

Reklama

Další články

Načítám