Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní premiéru třetí řady seriálu Ivety si v paláci Lucerna nenechala ujít ani Agáta Hanychová (39). Ta do kina dorazila s kamarádkou Ornellou Koktovou (31) a užily si tak menší dámskou jízdu. Před premiérou na Ivetu Bartošovou Agáta dokonce zavzpomínala.

Společně totiž před lety natáčely kulinářskou show Čápi s mákem. „Na Ivetu si ráda zavzpomínám. Trávily jsme tenkrát spolu čtrnáct dnů, byla jsem i u ní doma a myslím, že jsem ji poznala jinak než jen skrze písničky,“ svěřila se nám Agáta Hanychová před promítáním.

Do kina ji dovezl na skútru manžel Mirek Dopita, který pak zase odjel hlídat všechny děti. „Rozárka už byla vykoupaná a šla spát a Mia s Kryšpínem už jsou velcí a nejsou tam sami, je tam můj manžel,“ prozradila Agáta, která na svého může pěje samé ódy. „Mirek naprosto funguje s těmi dětmi. Holky ho naprosto zbožňují, respektují a poslouchají, myslím, že tam mají větší pohodu, než kdyby tam byla nervózní matka, co po nich furt něco chce,“ zavtipkovala Agáta.

Letos v létě bude s prvorozeným Kryšpínem slavit už 13. narozeniny, takže začíná přicházet do puberty. „Kryšpín chce, aby se veškerá pozornost věnovala holčičkám, a hlavně ne jemu, abychom po něm něco nechtěli. Už je v šílený pubertě,“ dodala s úsměvem Hanychová.

Další články

Načítám