Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že se schyluje ke konci v boji o péči o jejich dceru Rozárku. Agáta Hanychová (39) se zatnutými zuby podepsala Jaromíru Soukupovi (55) dohodu, která ji má specifikovat, i když není s jejími podmínkami spokojená.

Modelka řeší rozdělení péče hned se dvěma otci svých dětí. Zatímco s Jakubem Prachařem se na podmínkách o tom, jak budou pečovat o dceru Miu, dohodli ještě před prvním soudem, s Jaromírem Soukupem ohledně dcery Rozárky společnou řeč najít nemohli. Vypadalo to, že vzplane velká bitva právníků.

Čáru přes rozpočet těmto dohadům udělala už o Velikonocích, kdy oběma otcům přes sociální sítě navrhla smír, s tím, že je ochotna přistoupit na všechny jejich požadavky, i co se týče výše výživného nebo přání neukazovat dcery na sociálních sítích. Chce mít hlavně klid.

To, že to nebyly jen plané řeči, potvrdila i Super.cz. Dohodu, jakou si přál její expartner Jaromír Soukup, už podepsala a předala mu ji v úterý, když si dceru Rozárku vyzvedával. „Podepsala jsem dohodu, abych neumřela, jinak by mě utrápil. Je absolutně nevýhodná pro všechny, pro mě, pro moje děti,“ řekla nám Agáta. Specifikovat podmínky nechtěla.

Zda tím soudy skončí už záleží jen na podpisu Soukupa. „Já mu to dala podepsané, ale ještě mi to nazpátek podepsané nedal. Nevím, proč mi to nedal podepsané hned také, když šlo o jeho podmínky, které jsem ochotná splnit,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám