Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na sociálních sítích má Agáta Hanychová (39) obří fanynkovskou základnu. Modelka má téměř 400 tisíc sledujících. A její holčičky, jak je oslovuje, při ní stojí v dobrém i zlém. Když má někoho ráda, milují ho také, když mají pocit, že jí někdo ubližuje, strhne se proti němu lavina hejtů.

Holčičkám nemusí ani nic říct a na dotyčného se snese hromadná šikana ať už na Instagramu, nebo v příspěvcích pod články, které o Hanychové pravidelně vycházejí. „Je to tak. Já si s mými holčičkami vysílám, když je mi smutno, i když mám radost. Jsem k nim naprosto upřímná a ony to naprosto oceňují, že jim nelžu,“ řekla Super.cz Agáta.

Tím pádem, když mi někdo ublíží, tak ho ty holky prostě zneškodní. Ale za to já nemůžu. Ony jsou takové bojovnice za mě a mě se to hrozně líbí a mám je ráda,“ dodala Hanychová, že má vlastně takovou vlastní soukromou armádu ve virtuálním prostoru.

„Já se tedy za ně nikde neperu, ale opravdu mi denně přijde tři až pět zpráv, že jen díky mě ráno vstanou. Že když jsou úplně zdeprimované a nic se jim nechce, řeknou si: Buď jako Agáta! a zvládnou to. To mě naopak nabíjí a já jsem ráda, že na oplátku nabíjím některé z nich. Je to takový kolotoč, kde si dodáváme energii navzájem,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám