Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Adamczyková (31)Jakub Mazůch (36) patří mezi největší favority soutěže StarDance. Není se tedy čemu divit, že je diváci poslali do finále. „Jsme nadšení a vděční, že máme velkou podporu,“ řekla Eva Super.cz krátce po přenosu.

Bylo znát, že pro všechny soutěžící byl předposlední večer velmi emotivní. A právě tyhle emoce dohnaly i tanečníka Jakuba Mazůcha, který prohrál sázku.

„Já jsem říkal, že jsem prohrál sázku, kdo se rozpláče dřív. Byl jsem nadšený, čekalo se, že to bude emotivně vypjatý večer – a byl,“ prozradil s úsměvem. Avšak Eva jeho slzy neviděla, a tak by v sázce klidně pokračovala dál. „Takže prohrál Jakub, ale já jsem to neviděla, takže to nemusíme brát a můžeme v sázce pokračovat,“ podotkla česká sportovkyně.

Finálový večer bude velkolepou podívanou a fanoušci tohoto tanečního páru se mohou těšit na latinu i standard. Pokud jde o samotný konec soutěže, tak bude pro Evu i Jakuba velmi těžkým. „Člověk nechce, aby to končilo kvůli těm zážitkům a tomu, co prožívá. Samozřejmě se těším i na odpočinek, ale to ostatní mi bude určitě chybět,“ dodala Eva Adamczyková.

Reklama

Další články

Načítám