Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen některé diváky, ale ani Dariju Pavlovičovou (22)Dominika Vodičku (27) by na začátku soutěže StarDance nenapadlo, že se dostanou až do finále, kde jsou už jen krůček od vítězství.

„Je to úžasný a vděčný pocit. Jsme tam díky divákům a velmi děkujeme za podporu,“ řekla herečka Super.cz krátce po předposledním přenosu. „Nenapadlo nás to, že bychom mohli být až ve finále,“ dodal Dominik.

Taneční pár zároveň přiznal, že deváté kolo bylo velmi náročné. „Bylo to strašně náročné, hrozně málo času, náročné tance, nervy,“ prozradila Darija. „Deváté kolo je taková lavina, rozjede se to v pátém kole a v devátém už se to na vás celé hrne a utíkáte centimetr před tím. No a pak je finále, to vyvrcholení. Všechno utichne a je klid. My jsme tu lavinu překonali a jsme velmi rádi,“ vysvětlil Dominik.

Před branami finále si taneční pár také uvědomuje, že jejich cesta zkrátka míří ke konci. Což nebude ani pro jednoho úplně jednoduché. „Já jsem Dominikovi začala posledních pár týdnů říkat, že se bojím, že budu mít depku. Bude mi hrozně smutno a bude mi vše velmi chybět. Lidi, tréninky i to, že se člověk ráno probudí a ví, že půjde do té zkušebny,“ svěřila se herečka, se kterou Vodička souhlasil.

Také se poklonil Ivě Kubelkové, která taneční show opustila. „Iva je úžasná, klobouk dolů za to, jak tančila. Ta energie a výraz, to je možná to, co na ní obdivuji. Ač není herečka, tak jsem jí to věřil každou choreografii,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám