Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co se Bradley Cooper (49)Irina Shayk (38) rozešli, neuplynul snad den, aby lidé na sociálních sítích nespekulovali o tom, kdo se po jejich boku objeví tentokrát.

Bradleyho například spojovali s Lady Gaga, s níž si zahrál v oceňovaném snímku Zrodila se hvězda. Fanoušci mluvili o nepřehlédnutelném jiskření, oni dva je v tom chvíli nechali, aby následně vztah popřeli. Necelých pět let po rozchodu už mají Cooper i Shayk nové partnery.

Zatímco Irina má randit s Tomem Bradym, se kterým byla několikrát viděna, vztah ale nepotvrdili a jejich poslední fotky neevokovaly zrovna idylku, Bradleyho známost s Gigi už je oficiální. Když je na ulici v Londýně tento týden zahlédli paparazzi fotografové, i před nimi se drželi na ruku a nechali se takto vyfotit.

Bradleyho a Gigi dělí jednadvacetiletý věkový rozdíl, spojuje je mimo jiné rodičovství. Cooper má se Shayk šestiletou dceru Léu, Hadid v září 2020 porodila také dcerku, o jejíž výchovu se dělí s expartnerem Zaynem Malikem.

Reklama

Další články

Načítám