Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vydařené postelové scény jsou nedílnou součástí každého trháku. Ovšem není tajemstvím, že je jejich natáčení pro herce většinou spíš noční můrou. Jako by nebylo dost trapné, že na vás při předstírání intimností civí celý štáb, může se i leccos pokazit. Jak už ostatně vědí herecké hvězdy zmíněné níže.

Dakota Johnson

V oblíbeném erotickém dramatu 50 odstínů šedi je tolik sexuálních scén, že by byl zázrak, kdyby se nic nezvrtlo. Herečka veřejně přiznala, že ji kolega Jamie Dornan během jedné ze scén skutečně švihnul bičíkem. A prý to pekelně bolelo.

Aby toho nebylo málo, další z postelových scén se povedla až na 17. pokus. Herečka si prý zablokovala krk, jak moc s ním cloumala, a druhý den s ním nepohnula. Auvajs.

Margot Robbie

Dakota nebyla jediná, kdo se lehce poranil při natáčení sexu. Ačkoliv scéna vypadala výborně, Margot nevzpomíná na divoké milování v hromadě peněz s Leonardem DiCapriem s láskou. Rozdali si to takhle ve Vlku z Wall Street a Margot se tak pořezala o papír, že prý její záda vypadala, jako by je někdo sešvihal.

Alexander Skarsgård

A u australské krásky ještě chvíli zůstaneme. Při natáčení milostné scény s kolegou z Tarzana Alexanderem Skarsgårdem se nechala tak unést, že mu jednu vrazila. Bylo to prý omylem, v zápalu hrané vášně a švédskému hřebci to údajně vůbec nevadilo. Je to ostatně kus chlapa, a tak něco vydrží.

Allison Janney

Málem k úrazu přišli také Allison Janney s Michaelem Lernerem při natáčení drama komedie Život za časů války. Herečka popsala, že když točili sexuální scénu opření o zeď, stříkali na ně vodu, aby to vypadalo, že jsou zpocení. Jenže si nikdo neuvědomil, že stojí na mramorové podlaze. Když se tedy ozvalo „akce“, herec uklouzl a majznul sebou o zem. Janney na to prý nikdy nezapomene.

Robert Pattinson

O jeho skutečném orgasmu v dramatu Little Ashes, už jsme všichni slyšeli, ale o trapasu z natáčení Mapy ke hvězdám možná nevíte. Robert si ve snímku střihl milostnou scénu s Julianne Moore a byl z toho nejspíš krapet nervózní. Dle jeho slov se totiž „potil jako prase“ a musel chytat krůpěje potu, aby nekapaly herečce na záda. Na konci natáčení se ho prý zeptala, jestli neměl panickou ataku. Ups.

Reklama

Další články

Načítám