Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko zná dvacítku nejkrásnějších dívek pro rok 2024. Probojovalo se mezi ně čtrnáct brunetek a šest blondýnek. Podívejte se na naši galerii. Jak se vám líbí?

„Ročník Miss Czech Republic 2024 bude podle mě opět silný. Vybrali jsme top 20 dívek, které dále pokračují v soutěži. Dívky jsou velmi různorodé a můžeme mezi postupujícími najít jak krásné blondýnky, tak brunetky, ale i jednu Afroameričanku,“ řekla Super.cz šéfka Miss Taťána Makarenko (34).

Překvapivě se do top 20 dostaly dívky, které mají výrazně pod 170 centimetrů. Mezi nimi je i letošní finalistka Love Islandu Petra Beníšková, která měří pouhých 165 centimetrů. Pyšní se ale nádhernou tváří.

„Ano, probojovaly se i dívky s nižším vzrůstem, než jsme viděli v loňských letech. Je to dle mě dobře, jelikož díky sociálním sítím, fotomodelingu a brand ambasodoringu se nyní mohou stát tvářemi značek i dívky, které nedosahují výšky fashion show modelky. Miss by měla být hlavně osobnost. Krásné jsou v top 20 již všechny. Nyní bude záležet, jak se budou profilovat a jak zvládnou naše challenge, kde budeme eliminovat postupně dívky, než se dostaneme k finálové sestavě 10 dívek,“ vysvětlila šéfka Miss Czech Republic Taťána Makarenko.

Také prozradila, že některé finalistky projdou proměnou. „Už nyní mám v hlavě jednu slečnu, kterou bych ráda viděla v blond vlasech a nyní má tmavě hnědou,“ dodala Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám