Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Czech Republic zná své finalistky. Mezi finálovou dvacítku se probojovalo dvanáct brunetek a čtyři blondýnky. A mezi nimi i dobře známé tváře. Mezi nejkrásnější Češky se dostaly influencerka Veronica Biasiol a také dvě krásky z reality show Love Island - Petra Beníšková a Tina Diallo.

Jak Super.cz řekla ředitelka Miss Taťána Makarenko (34), jejich čísla na sociálních sítích rozhodně ve výběru nehrála roli. „Všechny jsou to krásné ženy, inteligentní, Tina mluví dokonce pěti jazyky, na semifinále byla skvělá. Samozřejmě to, že mají už své fanoušky, je příjemné pro jejich další práci, pro klienty, ale při výběru do TOP 20 hrály roli především jejich kvality,“ řekla Super.cz Makarenko.

O žádné nadržování tak prý nešlo. „Myslím si, že nadržovat je opravdu silné slovo. Je to stejné, jako kdyby někdo řekl, že si tatínek může zaplatit místo pro svoji dceru. Nemám důvod nadržovat, já mám důvod jenom koukat na to, jak kvalitní jsou to dívky, na krásu, povahu, inteligenci,“ dodala Makarenko.

Během následujících měsíců budou během víkendových soustředění vždy dvě dívky vypadávat, až zbude TOP 10. Ta se utká o titul královny krásy Miss Czech Republic 2024.

Reklama

Další články

Načítám