Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (36) byla před pár dny odvezena na psychiatrické oddělení v pražských Bohnicích. Mluví se o celkovém kolapsu organismu. Jandová na poslední chvíli přišla o hlavního sponzora své plánované prosincové vernisáže, což jí mělo srazit na kolena.

Modelka poslední roky pracovala převážně v zahraničí a Česko navštěvovala velmi sporadicky. Až letos se natrvalo vrátila do své domoviny. Poté, co se před osmi lety stala královnou krásy, nemohla si na nedostatek pozornosti rozhodně stěžovat.

Štíhlá kráska nechyběla na žádné velké módní přehlídce a byla ozdobou snad každé společenské akce. Atraktivní misska byla zkrátka IN. Společně s Petrem Kotvaldem například vystupovala v oblíbené pěvecké show Duety.

Později zkusila štěstí v zahraničí, slehla se po ní zem a celkem logicky se na ni u nás pozapomnělo. Do popředí se dostaly jiné missky, přišly jiné modelky...

A to je možná škoda, protože Zuzana patří k modelkám, které určitě mají co nabídnout a pořád vypadají úžasně. Až se sličná někdejší vítězka Miss ČR dá do kupy, určitě o ní ještě uslyšíme. Připomeňte si v naší galerii, jak to Jandové seklo v dobách největší slávy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám