Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé Zorka (33) a Míra Hejdovi si s plozením potomků dávají stále na čas a letošní svátky tedy rozhodně oslaví jen ve dvou, respektive ve třech společně s pomeranianem Barneym.

„Bude to pro nás klasika. Čeká nás tradiční rodinné kolečko u jedné maminky, pak u druhé. Když všechno dobře dopadne, tak se potkáme doma u večeře,” popsala plán na Štědrý den moderátorka.

Na větší cestu do zahraničí se Hejdovi nevydají ani po svátcích. „Na Vánoce a Silvestra jsme ještě nikdy nebyli v zahraničí. Každý rok si říkám, jestli to neporuším, pak nakonec vždycky zvítězí scénář, kdy odjíždíme s partou kámošů na chalupu v Čechách,” svěřila.

Před zábavou a cestováním dává Zorka přednost pracovním povinnostem. „Kvůli práci se ani s manželem nesejdeme s termíny. Minimálně do dubna se nikam nepodíváme. Možná dojde aspoň na nějaké prodloužené víkendy,” řekla zaměstnaná moderátorka, která brzy představí nový projekt v rádiu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám