Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Yvetta Blanarovičová (60) se nedávno vrátila z dovolené v Thajsku, odkud si přivezla zážitky i energii do další práce. „Navštívila jsem kromě slavné pláže ostrovy Phi Phi a předpokládala jsem, že sem moc turistů nedojede. Spletla jsem se. Turisti byli všude. Ale pokud si půjčíte motorku nebo loď, tak najdete nádherné, opuštěné pláže. Navíc jsem se setkala se slony, celou mě olíbalo malé slůňátko, protože jsem držela v ruce banány, to bych zařadila mezi největší zážitek,“ povyprávěla Super.cz.

Ihned po příletu na Blanarovičovou čekaly pracovní povinnosti. „Hrála jsem v Pokrevních bratrech v Hradišti a mou oblíbenou roli Contoire v muzikálu Angelika v Divadle Broadway. Navíc o víkendu navštívily děti z La Sophia Angeliku, měly radost, že se mohly vyfotit s Pepou Vojtkem a Kamilou Nývltovou. Poté jsme všichni zavítali do pražské ZOO. Počasí bylo krásné, takže jsme si to s dětmi všichni náležitě užili,“ dodala Yvetta.

A co Yvettu čeká v nejbližší době? „V červnu máme další castingy Talent La Sophia 2016 pro hudebně a sportovně talentované děti. No a jsem moc ráda, že nyní již mohu prozradit to, že příští týden budu natáčet ve studiu Michala Davida novou píseň, tak na to se opravdu moc těším a doufám, že vše dobře dopadne. No a od listopadu opět muzikál Angelika,“ uvedla zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám