Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svatba Olgy Matuškové (72) s dlouholetým rodinným přítelem Jiřím Plannerem (86) proběhla spontánně. Ženich s nevěstou zapomněli doma prstýnky, nevyžadovali během obřadu svědky ani další svatebčany a místo klasické svatební hostiny si prý oba zašli na milované ústřice s kaviárem a vodkou. O líbánky se ale novomanželé připravit nehodlali.

„Původně jsme se chtěli vydat na svatební cestu do České republiky,“ prozradila svůj plán Super.cz vdova po Waldemaru Matuškovi (†76). Měla být i čestným hostem na premiéře muzikálu Láska nebeská.

„Byla jsem přesvědčená, že pojedeme. Vše se ale začalo komplikovat kvůli covidu. Nejsem očkovaná, musela bych na testy. V době, kdy se to řešilo, jsem se navíc necítila dobře a nechtěla jsme riskovat. Bylo by nutné absolvovat dva přestupy. Někteří naši známí v podobné situaci skončili bezprizorně na letišti, tak jsme cestu zrušili a rozhodli se, že to odložíme. Přijedeme na svatební cestu až v klidu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám