Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Victoria Beckham (50) koncem září otevřela v Londýně na prominentní adrese ve čtvrti Mayfair nový luxusní butik, kam stihne párkrát do týdne i zavítat. Naposledy tak učinila v sobotu i se synem Romeem, ale zastavila se jen na chvíli. I přesto její přítomnost vyvolala menší davové šílenství. Lidé se začali tlačit, jen aby bývalou zpěvačku a nyní aktivní návrhářku a byznysmenku zahlédli alespoň kouskem oka.

Pětinásobná maminka a manželka Davida Beckhama na chvíli zapomněla na elegantní šaty a vyrazila velmi neformálně, tedy takzvaně ‚casual‘. Tmavé úzké džíny doplnila o khaki tričko a sáčko v army stylu. Ležérnost jí sice sluší, ale přemíra práce se na jejím těle musí podepsat. A právě na rukou je věk často patrný nejdřív.

Prostorný obchod laděný do bílé barvy se nachází v ulici Dover Street a vyznačuje se velkými plochami s malým množstvím zboží, jak už tomu u luxusních butiků bývá. Odpovídají tomu i ceny, které u večerních šatů začínají na 900 librách (31 tisíc korun) a končí zhruba na třech tisících (přes 100 tisíc korun).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám