Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od fanoušků soutěžící StarDance dostávají nejen sms zprávy, slova plné pochvaly, ale i plyšáky. Těch každému páru po odtančených živých přenosech přibývá. Veronika Kubařová (36) se desítky hraček od fanoušků rozhodla dávat potřebným.

„Už jsem jednu várku dala do připraveného pytle. Nora Fridrichová ví, co s nimi udělat, předá je svobodným matkám a dětem a poputují na dobrou věc. Pár jsem si jich nechala, co vím, že jsou od manžela nebo od sestry, nebo nějaké menší. Jinak je posíláme dál,“ řekla herečka s tím, že doma by je mít asi nemohla.

„Už jsme dospělí lidi, ale manžel by mi asi nedovolil si vzít do postele tolik plyšáků,“ svěřila Veronika, která se s Dominikem Vodičkou objevila naposledy na parketu v krásných modrých šatech.

„Tohle je hodně velká invence, dalo by se říct, že většinová od návrhářky Táni Kovaříkové, my jsme věděli, že chceme něco do postýlky, a ty obláčky i ta barva, to byla Táňa, takže to byl všechno její nápad,“ prozradila Kubařová, která má prý každý týden ve StarDance velkou trému.

„Obrovské nervy jsou nejvíc před tancem, je to nesnesitelná nervozita a klepání. Potom, když zůstaneme až do konce, tak převládá to, že budu asi smutná, že budu asi hystericky brečet, to asi nastane, ale nějak si říkám, že už je to nahoře napsaný, jak to má být,“ řekla Veronika, která vedle tančení stále stíhá také hrát.

„Všechno, co šlo, jsem odmítala, jsem v pracovním poměru v Dejvickém divadle a hostuji v divadle Rokoko, takže stále hraji. V týdnu jsem do přenosu hrála třeba čtyřikrát, takže hraji dál představení, ale nic dalšího se tam už nevejde,“ dodala závěrem rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám