Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme s herečkou Veronikou Arichtevou (37) rozebírali plány na rok 2020, miminko mezi ně nepatřilo. I když už o tom, že je Verča těhotná, některá média spekulovala podle jejích posledních fotografií. Nás ovšem ujistila, že sice přibrala, ale těhotenstvím to není.

"Miminko sice chci, ale není to tak, že člověk jenom luskne a je to. Vím, že se to v médiích objevilo. Vydedukovali to z toho, že mám větší prsa. I moje máma mi volala, abych jí přestala lhát. Prostě jsem jenom přibrala, to se stává, tyhle výkyvy váhy. Já tedy přibrala asi tři kila nad svůj normál. A je to vidět hlavně na prsou a ve tváři," poplácala si naducanější líčka Veronika.

"Teď necvičím, protože na to nemám dost času, nebo spíš energie. Navíc jím všechno, co mi chutná. Dala jsem si takový uvolněný rok, myslím, že to je po té StarDance, kdy to byl hrozný zápřah. A tělo si řeklo, že nechce dělat vůbec nic. Tak se nehlídám," pokračovala.

"Ještě tedy s mým tanenčíkem Michalem tančíme, pořád ještě nás zvou, ale už toho samozřejmě není tolik jako předtím. I proto, že trávím hodně času v divadlech a s holkama z 3v1 na besedách, tak těch volných termínů nemám tolik," upřesnila ještě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám