Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Vanda Hybnerová (55) se poprvé od chvíle, co Saša Rašilov (51) oznámil rozchod, objevila na veřejnosti. Rašilov přiznal novou známost, ale Vanda se k celé kauze doposud nevyjádřila. I když se tématu rozvod vyhýbá, Super.cz přiznala, že je zase šťastná. "Myslím si, že jsem," usmívá se Vanda.

Na kosmetickou akci dorazila se skvělou náladou a krásně opálená. "Vrátila jsem se z dovolené od moře, kde jsem byla s dcerami. Měla jsem pocit, že prázdniny budou pokračovat i v Praze, ale tady už to je, co se týče počasí, trošku jiná realita. Miluju teplo a slunce a neumím si představit, že bych alespoň dva týdny v létě nebyla u moře," řekla Super.cz Vanda.

Přiznala také, že opálení je jediným make-upem, který v soukromí praktikuje. "Jsem absolutní flink. V soukromí, když nemusím, tak nic nedělám. Kromě čištění zubů na sobě ráno vůbec nepracuju. Botox ani žádná z těchto věcí nehrozí. Já mám ráda svoje vrásky," dodala Hybnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám