Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někomu se možná Uma Thurman (53) bez make-upu na ulici nelíbí: Taková hvězda, co tam má nenalíčená pohledávat...?! Jenže ona je filmová herečka a nikoliv robot, nebo fotka z filmového plakátu. A víte, co je na tom nejlepší? Že jí normálně můžete potkat na Nový rok bez ochranky na ulici, jako se to některým obyvatelům města letos poštěstilo. Uma je totiž momentálně v angažmá na Broadwayi.

Je naopak fajn, že bývalá modelka a dnes už mnoho let slavná filmová star, vyběhne jen tak na ulici, mezi dav chodců, v kožených kalhotách a vysokých kanadách. Není snad super mít takové sebevědomí jako ona? Vždyť, která žena, navíc trojnásobná matka, se tři roky před padesátkou nebojí kvůli momentální absenci make-upu mezi lidi? A je naprosto neuvěřitelné, že pokud tak výrazná tvář chce někam jít v lijáku, čapne šátek, hodí si ho přes hlavu... a jde se!

Hvězda takových kasovních trháků jako Pulp Fiction nebo Kill Bill, zůstala, zdá se, vším tím hollywoodským pozlátkem neumazána a nestala se z ní ona „nadpřirozená bytost,“ kterou se některé herečky, toužící po úspěchu, tolik chtějí stát. Takových vyzrálých osobností mezi hollywoodskou elitou opravdu mnoho není.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám