Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned tři hvězdy legendárního amerického seriálu Beverly Hills 90210 se ve čtvrtek večer setkaly na jednom místě. Stalo se tak v podniku Laurel Point v kalifornském Studio City na charitativní akci s názvem Raising the Bar to End Parkinson's.

Zřejmě největší radost z opětovného shledání měli Jason Priestley alias Brandon (46) s Tiffani Thiessen neboli Valerií (42), kteří byli jeden čas v seriálu i milenci. Nadšení z toho, že se po letech opět vidí, neskrýval ani jeden. K objetí a vřelému přivítání došlo i mezi Jasonem a jeho další bývalou kolegyní Tori Spelling (50) (Donnou Martin).

V podniku se ovšem mihlo mnohem více televizních tváří jako například Minka Kelly ze série Já a robot či Naya Rivera z muzikálového seriálu Glee. Priestleyho na akci doprovodili manželka Naomi Lowde-Priestly se sedmiletým synem Dashiellem. Dvojice má ještě devítiletou dceru Avu Veronicu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám