Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Kanadě v pátek proběhl další soud, který se zabýval rozhodnutím, zda synové zpěvačky Lucie Vondráčkové (44) a hokejisty Tomáše Plekance (41) zůstanou v Kanadě s matkou, nebo se budou vracet do České republiky za otcem. Verdikt zatím nepadl, soud byl odročen na březen.

Super.cz to potvrdili právní zástupci zpěvačky. „Dnešní soudní jednání v Kanadě bylo odročeno. Paní Vondráčková tak zůstává zatím s dětmi v Kanadě, kde se děti narodily, vyrůstají a chodí do školky a školy,“ napsali Martin Kornel a Petr Machálek.

Přestože děti od narození vyrůstají v zámoří, první kolo u kanadského soudu dopadlo ve prospěch Plekance. Vondráčková se však odvolala a do konečného rozhodnutí soudu zůstane s dětmi v Montrealu.

Rozchod oznámil Tomáš Plekanec loni začátkem srpna na sociální síti. „Já s Lucií bychom Vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat. Přesto se budeme snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro naše dva syny Matyáše a Adama,“ napsal hokejista. Jeho nynější partnerkou je tenistka Lucie Šafářová.

Reklama

Další články

Načítám