Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka zpěváka Tomáše Kluse (37) Tamara Klusová (36) má se známým písničkářem syna Alfréda (3) a dcerky Josefínu (6) a Jenovéfu (2).

Tamara působí na první pohled jako dokonalá reklama na rodinné štěstí. Teď ale přiznala, že když zjistila, že je potřetí těhotná, trošku zpanikařila. Přeci jen měla děti krátce od sebe, což není vůbec jednoduché.

„Když jsem zjistila, že čekám Jenu a vedle mě Alfréd (5 měsíců) pásl koníčky, zhroutil se mi svět. Cítila jsem v sobě obrovský strach, že to nezvládnu, že je to nadlidský úkol, a že mi skončí jakákoliv svoboda a můj osobní prostor,“ napsala na Instagramu Tamara, která je známou influencerkou.

„Na pár vteřin jsem dokonce přemýšlela, zda to miminko vůbec chci. Po pár minutách jsem však opět našla svoji sílu a chtěla jsem zrušit tehdejší naše plány se stavbou domu, a okamžitě hledat někde podnájem domu, kam se hned dnes nastěhujeme. Prostě momentální panika,“ přiznala slabé chvilky Tamara.

Tomáš Klus se rozpovídal o dětech. Z nejstarší Josefíny už je školačka.

„Protože mít tři děti během 4 let, dva psy a žít ve čtvrtém patře bez výtahu pro mě byla naprosto šílená představa,“ dodala. Nakonec ale paniku vydýchala a na další miminko se začala těšit.

„Po půl hodině už ale všechny moje strachy byly tytam a já tuhle malou bytůstku milovala. Je to slunce, které když se usměje, taje mi srdce. Jako by mi každičký den připomínala svým úsměvem od ucha k uchu, jaký dar život je. A jak je každý moment, který nám život přinese, důležitý. Miluju Tě, naše malá velká čarodějko Jenovéfo,“ vyznala se ze svých mateřských citů Tamara Klusová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám