Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Tereza Budková (33) už půl roku randí s hokejovým brankářem Ondřejem Pavelcem. Čím dál více tráví čas v kanadském Winnipegu, kde má hokejista angažmá. Vztah na dálku si modelka pochvaluje.

"Funguje to výborně, dá se to skloubit. Jsme moc spokojení. Cestování je na mně, Ondřej samozřejmě kvůli práci jezdit za mnou nemůže. Já mám zase v Evropě hodně práce, nemůžu tam být pořád, tak je to střídavé," řekla Super.cz Budková.

"Jsme si zase vzácnější. Když jsem tam, tak jsme spolu intenzivně. Známe se moc dobře, klape to a všechno je, jak má," usmála se Tereza na slavnostním otevření hudebního klubu BarBar v Táboře, kam vyrazila s maminkou.

Tereza z Tábora pochází a její maminka zde stále žije a vlastní butik s italskou módou. "Hodně cestuju, dlouho jsem se doma neukázala. Jsem ráda, že mám tady konečně kam zajít," řekla krásná modelka.

Že by se stala jen 'hokejovou partnerkou', neplánuje. "Pracuju ráda a pracovat vždy budu, mě to naplňuje, baví, není důvod toho nechávat," dodala Budková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám