Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je vskutku pěkné, jak Tatiana Vilhemová (45) s manželem Pavlem Čechákem, kteří spolu mají dvě děti, spolu po rozchodu vycházejí. Je až obdivuhodné, že se manželé s novými partnery sešli na slavnostním předávání cen Český lev a okamžitě se shodli.

Zatímco zanícení filmoví fanoušci vysedávali dole v Lucerně a sledovali program, Táňa i Pavel se svými mlenci přišli v tutéž chvíli do jediného baru, kde se naléval alkohol. Je pěkné, že si rodiče dvou dětí spolu stále rozumějí a našli i partnery na stejné vlnové délce.

Táně to slušelo jako obvykle, i její následovnice Berenika Kohoutová vypadala krásně s dekoltem, který zdůraznil její přednosti. Jediné, co můžeme Táně vyčíst, je to, že nesledovala celý koncert kapely NightWork, kde zpívá její milenec Vojta Dyk, a na vystoupení přišla až na posledních pár minut. Ale pustila se do takového tance, že to vypadalo, jako by trsala minimálně hodinku, co kapela hrála.

Reklama

Další články

Načítám