Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Práci v modelingu věší Taťána Makarenko (34) na hřebík. Kromě toho, že šéfuje soutěži Miss Face, tak začala fungovat na plný úvazek ve zcela jiném oboru.

„Začala jsem pracovat v České komoře dražebníků. Mám pod sebou všechno, co se týká aukcí a dražeb zabaveného majetku. Zakládám tam různé registrace, ale rozhoduji také s insolvenčními správci,” s nadšením se rozpovídala o své nové práci Makarenko na finále soutěže Svatební dort roku 2016.

Z nového zaměstnání má modelka dobrý pocit. „Je to úplně jiná činnost, než kterou jsem v minulosti dělala, moc mě to ale baví. Ruku na srdce, pracovat v prostředí aukcí zabaveného majetku, dostat se k věcem za lepší cenu, to není na škodu,” říká Makarenko, která v novém oboru pracuje teprve pár dní.

Hlavním motivem změny zaměstnání prý nebyly peníze. „Je to určitě dobře zaplacená práce, do tohoto zaměstnání mě ale hnala potřeba upravit si svůj denní režim. Jako modelka jsem někdy vstávala v šest ráno, někdy před polednem. Málokdy jsem věděla, jak bude můj den vypadat. Chtěla jsem se zklidnit a srovnat si věci v hlavě, potřebovala jsem si vytvořit v životě harmonii. Uvidíme, jestli to bude fungovat,” nechala se slyšet Táňa Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám