Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vojta Drahokoupil (28) dlouho sám nezůstal. Jen pár měsíců po rozchodu s modelkou Kristýnou Kubíčkovu (26) si už našel náhradu. Tou je neméně půvabná moderátorka Fajn rádia Bára Dvorská, která je své předchůdkyni velmi podobná.

„Vyvíjí se to standardně. Jsme spolu, jsme šťastní a je to fajn,“ pochvaluje si zpěvák nový vztah se sympatickou blondýnkou, jejíž podoby s Kristýnou si všimlo i jeho okolí.

„Já jsem to čekal, že to přijde, protože je to taky malá blondýnka. Tohle moc nechápu, protože malých blondýnek je x miliónů. Předtím jsem byl zase s brunetami, takže to není o tom, jak vypadá. Samozřejmě mám rád hezký holky. Ale jestli je blondýna, bruneta nebo zrzka, to je asi jedno,“ hodnotil svůj výběr Vojta na tiskové konferenci k akci Roztančené divadlo.

Na čtvrtém mladoboleslavském ročníku Roztančeného divadla předvede své pohybové nadání a jeho kroky povede krásná tanečnice Zuzana Šťastná. S ní teď bude kvůli trénování trávit spoustu času, a proto nás zajímalo, jestli není jeho nová láska žárlivá.

„Kdyby tam žárlivost vůbec nebyla, tak by to bylo chladný, a to nemám moc rád. Naopak mám rád, když přítelkyně žárlí, pokud to není přehnané, což v tomhle případě není. Takže taková ta zdravá žárlivost tam je, a to mě baví,“ přiznal zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám